Praktijk Bootsma & Joustra

 

Over huisartsenpraktijk Bootsma & Joustra

Dokter Bootsma

Opgegroeid in Hazerswoude, ben ik na mijn huisartsenopleiding in 1991 altijd werkzaam geweest in Leidschendam. Naast het huisartsenvak ben ik opleider voor nieuwe collega-huisartsen, dat houdt mijn eigen geest ook scherp. Naast het werk heb ik diverse bestuurlijke taken, waarvoor ik mij goed moet verdiepen de achtergronden van het vak en de actualiteiten.

Voordat ik huisarts werd heb ik even bij de KLM gewerkt om de wereld te kunnen zien. Ik ben dol op koken en geniet van mijn inmiddels volwassen kinderen. In mijn vrije tijd zit ik graag op het water.

 

Dokter Joustra

Dokter Joustra

Ik ben inmiddels al weer 26 jaar huisarts in Leidschendam, en geniet nog elke dag van dit mooie vak. Naast het huisartsenvak houd ik mij bezig met de opleiding van nieuwe collega-huisartsen, dat ervaar ik als een groot voorrecht. Ik heb in de loop van de jaren een interesse ontwikkeld voor palliatieve zorg, en organiseer daarom een multidisciplinair palliatief overleg.

Zoals mijn naam wellicht doet vermoeden ben ik opgegroeid in Noord-Nederland maar ik ben huisarts geworden in Wimbledon, UK. Ik heb drie volwassen dochters en in mijn vrije tijd wandel ik graag in de bergen of ga ik eropuit om vogels te spotten op de stranden van onze Waddeneilanden.

Online afspraak maken

Contact opnemen

Openingstijden

  • Ma t/m vrij 8:00 t/m 17:00

Locaties